Gratis tijdschriften

Gratis proefexemplaar Weet!

Maak kennis met het mooiste dierenmagazine en bestel een GRATIS proefexemplaar.

WEET! gratis proefnummer Meer informatie

Gratis Reader's Digest

Ontdek nu het meest gelezen tijdschrift ter wereld met een Reader?s Digest abonnement. Dit blad staat vol met bruikbare adviezen, leuke weetjes en interessante artikelen. Ook leest u elke maand een aangrijpend waar gebeurd verhaal. Populaire rubrieken zijn ?Verbeter uw woordenschat? en ?Lachen is gezond?. Reader?s Digest is op een humoristische en inspirerende manier geschreven. Haal nu voor iedereen wat wils in huis met een Reader?s Digest abonnement.

Reader's Digest - 1 nummers voor EUR 0.00 Meer informatie

Gratis Horismo

Horsimo is het grootste maandelijkse paarden- en ponytijdschrift van Nederland waaraan liefhebbers elke maand hun hart kunnen ophalen. Springen, mennen, dressuur, wedstrijdsporters of recreanten: allemaal delen ze een gezamenlijke liefde: het paard. Over het edelste dier kan nooit genoeg geschreven worden. Van bitloos rijden tot tips over voeding, van verzorging tot wedstrijdverslagen, u leest het allemaal in Horsimo.

Horsimo - 12 nummers voor EUR 0.00 Meer informatie

Gratis Dier Journaal

Het tijdschrift Dier Journaal is een Nederlands tijdschrift voor dierenliefhebbers. Het tijdschrift staat vol met verhalen over (huis)dieren en alles hierom heen. In het blad vind je iedere maand interessante reportages en informatieve artikelen aan. Dier Journaal houdt u op de hoogte van alle weetjes over en producten voor dieren. Het magazine is rijk geïllustreerd met fraaie foto’s.

Dier Journaal - 12 nummers voor EUR 0.00 Meer informatie

Gratis Boot Journaal abonnement

Boot Journaal is het complete tijdschrift over het leven op en rond water. Er bestaat niets mooiers voor watersporters dan lekker ontspannen op het water. Boot Journaal is het tijdschrift voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alles wat met watersport te maken. De mooiste vaarroutes, de nieuwste modellen, testvaarten, onderhoudstips en de nieuwe gadgets. U leest het allemaal in Boot Journaal, het lijfblad voor de echte watersportliefhebber.

Boot Journaal - 12 nummers voor EUR 0.00 Meer informatie

Body+Mind

Body + Mind
Body+Mind is al jaren het toonaangevende wellness, fitness en lifestyle tijdschrift van Nederland. Body+Mind richt zich op mensen die zowel interesse hebben in "Body" (lichaamsverzorging, gezondheid en bewegen) als in "Mind" (balans en harmonie). Body+Mind geeft veel praktische tips en staat vol trendsettende artikelen over fitness, mode, reizen en ontspanning.

Body+Mind - 12 nummers voor EUR 0.00 Meer informatie

Gratis Puzzelvriend abonnement

Puzzel vriend is één van de dikste puzzeltijdschriften van Nederland. Je kan elke maand puzzelen voor schitterende prijzen. En Puzzel Vriend heeft voor elk wat wils: sudoku’s, kruiswoordpuzzels, woordzoekers, doorlopers en nog veel meer. Dat is dus puzzelplezier voor het hele gezin!

Puzzelvriend - 12 nummers voor EUR 0.00 Meer informatie